Veel gestelde vragen

Wat is Private Lease?

Private Lease is het particulier huren van een nieuwe of gebruikte auto voor een vast bedrag per maand voor een van te voren afgesproken looptijd. Het maandbedrag is inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. In het maandbedrag zijn de brandstofkosten niet meegenomen.

Is Private Lease een lening?

Ja, Private Lease is een lening. Bij het afsluiten van een Private Lease gaat u voor langere tijd een verplichting aan die u maandelijks moet nakomen. Wanneer u een Private Lease aangaat krijgt u ook automatisch een BKR-registratie.

Is Private Lease verstandig?

Of private lease verstandig is hangt af van uw situatie. Bij private lease weet u in elk geval waar u maandelijks aan toe bent. U betaalt een vast bedrag per maand voor de auto en hoeft alleen nog de brandstof en eventuele verkeersboetes te betalen. Bij het aangaan van een private lease wordt er een melding gedaan bij het BKR. Dit kan gevolgen hebben voor de hoogte van een hypotheeklening. 

Welke opties zitten er op de Private Lease auto?

Welke opties en accessoires er op uw Private Lease auto zitten hangt af van uw keuze. In principe kan elke auto van ieder merk en type gekozen worden. Als extra opties kunnen er bijvoorbeeld een metaallak, airco, trekhaak enzovoorts gekozen worden. Let wel op: het toevoegen van opties en accessoires zal in de meeste gevallen de maandtermijn verhogen.

Zijn winterbanden mogelijk op mijn Private Lease auto?

Ja, winterbanden zijn mogelijk op de Private Lease auto. Winterbanden zitten niet standaard in de Private Lease overeenkomst en kunnen als extra optie worden toegevoegd aan de leaseovereenkomst. In de meeste gevallen kosten winterbanden € 10,- extra per maand.

Waarin onderscheidt Carprof Private Lease zich van andere partijen?

Carprof Private Lease onderscheidt zich van andere aanbieders doordat wij merk-bank- en leasemaatschappij onafhankelijk zijn. Bij een aanvraag voor een Private Lease wordt deze uitgezet bij verschillende aanbieders in de markt. Na een vergelijk van de voorwaarden van de verschillende offertes zullen wij de klant pas een aanbieding doen. Onze kracht is het vinden en vergelijken van de beste aanbiedingen.

Welke Private Lease auto's kan ik leasen?

Op onze website geven wij altijd de beste private lease aanbiedingen weer. De aanbiedingen zijn afhankelijk van wat er in de markt is te krijgen. Staat de voor u gewenste auto hier niet bij dan kunt bij ons gewoon een offerte aanvragen en zullen wij deze uitzetten bij onze partners.

In welke kleuren zijn de Private Lease auto's leverbaar?

De private lease auto’s zijn in vele kleuren leverbaar. De kleuren zullen per merk verschillen. Bij het aanvragen van een offerte kunt u de gewenste kleur aangeven en of u bijvoorbeeld een metallic lak wenst. De keuze voor een metallic kan gevolgen hebben voor de hoogte van de maandtermijn.

Is het mogelijk om accessoires toe te voegen?

Ja, het is mogelijk om accessoires toe te voegen aan de gekozen auto. U kunt zelf een dealerofferte aanleveren met de door u gewenste auto. Op basis van deze offerte zullen wij een private lease offerte samenstellen.

Is het mogelijk om mijn huidige auto in te ruilen?

Ja, het is mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. Het inruilen van de auto kan bij Autobedrijf Roeleveld te Maarssen. Om een goede prijs te krijgen voor uw auto is het raadzaam langs te rijden bij Autobedrijf Roeleveld voor een schouwing.

Hoe snel kan de Private Lease auto worden afgeleverd?

De snelheid van leveren is afhankelijk van verschillende factoren. Het kan zijn dat de gewenste auto op voorraad staat zodat deze snel leverbaar is. Bij al onze leveranciers heeft u een bedenktijd van 2 weken. De minimale levertijd bedraagt dus in ieder geval 2 weken.

Kan ik een gebruikte auto Private Leasen?

In sommige gevallen is het mogelijk een gebruikte auto in private lease op te nemen. De auto mag niet te oud zijn en de volledige onderhoudshistorie van de auto moet bekend zijn. U kunt de dealerofferte van de auto bij ons aanleveren.

Wat krijg ik allemaal voor de leaseprijs

U betaalt de leasemaatschappij iedere maand de leaseprijs. Wat zit daar in? Het volgende:

  • Reparatie & onderhoud
  • Verzekering
  • Schadeverzekering voor inzittenden
  • Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting)
  • Bandenvervanging (bij normaal gebruik)
  • Afschrijving en rente
  • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
  • Hulp bij een ongeval in het binnen of buitenland

U betaalt zelf alleen de benzinekosten en eventuele parkeerkosten, bezoekjes aan de wasstraat en vanzelfsprekend onverhoopte bekeuringen.

Het kan natuurlijk zijn dat uw vraag er niet bij staat. Indat geval kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via 030-320 0242 of een e-mail sturen naar [email protected].