Alles-in-één

Reparatie & Onderhoud

Bij het aangaan van een Private Lease overeenkomst via CarProf Private Lease heeft u geen extra kosten meer aan reparatie & onderhoud van uw auto. Dit is namelijk inbegrepen in de overeenkomst. Geeft de auto aan dat er onderhoud nodig is dan maak je hiervoor een afspraak bij uw CarProf autobedrijf en wordt deze na toestemming van de leasemaatschappij uitgevoerd. De kosten worden gedragen door de leaseovereenkomst.

Motorrijtuigenbelasting

Het registreren van een auto is verplicht in Nederland. Door het registreren van een auto wordt automatisch de facturatiestroom voor de motorrijtuigenbelasting in gang gezet. Motorrijtuigenbelasting is een component dat is opgenomen in de Private Lease overeenkomst. De kosten hiervoor worden gedekt door het voldoen van de maandtermijn.

Afschrijving

Na registratie van een auto zal deze dalen in waarde. Het verschil tussen de aanschafwaarde en de restwaarde noemen we de afschrijving. Bij een Private Lease overeenkomst is de afschrijving gedekt. U hoeft u dus geen zorgen te maken dat uw auto te hard daalt in waarde. Het restwaarderisico is voor rekening van de leasemaatschappij.

Pechhulp

Het is altijd vervelend om met pech stil komen te staan langs de weg. Het is dan wel zo fijn om weer zo snel mogelijk op weg geholpen te worden. Als u Private Lease afsluit via CarProf Private Lease hoeft u geen aparte wegenhulp af te sluiten. Pechhulp is namelijk een component van de leaseovereenkomst. U hoeft alleen maar te bellen en u bent zo weer op weg.

Verzekering

Ieder voertuig dat deelneemt aan het verkeer dient voorzien te zijn van minimaal een WA-verzekering. Dat geldt natuurlijk ook voor uw Private Lease auto. De verzekering van de auto is gedekt door de leaseovereenkomst. Het kan zijn dat er voor sommige gevallen een eigen risico in rekening wordt gebracht.

Banden

De meeste auto’s hebben 4 banden en voor een goede veiligheid dienen deze in topconditie te zijn. Banden zijn inbegrepen in de leaseovereenkomst. Zijn ze aan vervanging toe? Dan maakt u simpelweg een afspraak bij uw CarProf autobedrijf. Het is mogelijk om de optie winterbanden toe te voegen aan de Private Lease overeenkomst. Hiervoor geldt een meerprijs.

Vervangend vervoer

Heeft u geen tijd om te wachten op de onderhoudsbeurt die uitgevoerd wordt aan uw auto? Of bent u uw auto langer kwijt door een schadereparatie? Geen probleem! In uw Private Lease overeenkomst is opgenomen dat u gebruik kunt maken van vervangend vervoer totdat uw auto weer gereed is.

Haal- en brengservice

Soms komt het even niet uit om uw auto zelf weg te brengen naar het autobedrijf voor onderhoud of een schadereparatie. Hiervoor kunt u gebruik maken van de Haal & Brengservice. Deze service is opgenomen in de Private Lease overeenkomst.